І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів )))
І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів )))
Птерозавр: ↑26 фев 2024, 15:54
[quote=Птерозавр post_id=13569 time=1708952050 user_id=1] І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів ))) [/quote] я б спробував, але я М.
Владелец пса. Я в теме порядка 10 лет. Обучил несколько псов за этот период. Были организованы десятки вязок. Сейчас на обучении свой породистый лабрадор с очень хорошей родословной из хорошего...