І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів )))
І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів )))
Птерозавр: ↑26 фев 2024, 14:54
[quote=Птерозавр post_id=13569 time=1708952050 user_id=1] І так, 99% з тих хто "бажає спробувати" - це просто балаболи) за рік звернулося близько 40-50 дівчат та пар (чоловіків не рахую) і реальна зустріч відбулася лише з однією парою. Це все що потрібно знати про місцеву братію дрочерів ))) [/quote] я б спробував, але я М.
На вашій території, без фінансової складової, я в якості помічника, або коханця (за домовленістю та взаємною симпатією)
Последнее сообщение
Два друга (песик обучен) ищут себе 1 симпатичную девушку на двоих как для встречь и возможно построения отношений. Возможно хорошее знакомство с стройной парой МЖ. Пишите не пожалеете Ou12o Днепр и...